ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η παραδοχή του 18χρονου συλληφθέντα μετά τα επεισόδια στου Ρέντη: «Χτύπησα αστυνομικό»

Πώς τον συνέλαβε η ΕΛΑΣ

Η παραδοχή του 18χρονου συλληφθέντα μετά τα επεισόδια στου Ρέντη: «Χτύπησα αστυνομικό»

Αμέσως μετά τα επεισόδια έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, ο 18χρονος νεαρός παραδέχτηκε ότι χτύπησε αστυνομικό και αυτή η παραδοχή οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ στην σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN o 18χρονος λίγα λεπτά αφού είχε λάβει μέρος στα επεισόδια, κατά τη διάρκεια των οποίων εκτόξευσε τη φωτοβολίδα και τραυμάτισε τον αστυνομικο των ΜΑΤ, επέστρεψε και πάλι στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Εκεί φέρεται να είπε σε άλλους οπαδούς που βρίσκονταν στην κερκίδα, εντός του γηπέδου, τα εξής: «Έγινε χαμός έξω, την πέσαμε στους μπάτσους και εγώ χτύπησα αστυνομικό».

Τα λόγια αυτά άκουσε ένα άλλο άτομο το οποίο λειτούργησε ως πρόσωπο «κλειδί» των ερευνών και περιέγραψε με ακρίβεια στις αστυνομικές Αρχές, όλα όσα είπε ο 18χρονος, το βράδυ των επεισοδίων.

Ακολούθησε η σύλληψη του 18χρονου και η ομολογία του στις Αρχές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα η οποία καρφώθηκε στον μηρό του 31χρονου αστυνομικού.

«Εγώ πέταξα την φωτοβολίδα. Την είδα ότι έσκασε πρώτα στο έδαφος και μετά πήγε στο πόδι του αστυνομικού», ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη στις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Είδα τον αστυνομικό να πέφτει κάτω», είπε μεταξύ άλλων στη συνέχεια.

Παράλληλα, τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη , εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

«Συγχαρητήρια στην @hellenicpolice , που κατάφερε πολύ γρήγορα -με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα – να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη.

Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στην ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης.

Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσήχθησαν.

Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν.

Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.