Αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, απέστειλε εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, για τα μνήματα των τριών παιδιών τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 33χρονη, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, γνωστοποιεί στον Μάνο Δασκαλάκη ότι είναι κρατούμενη και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους και του επισημαίνει ότι θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους αλλά και τα έξοδα που έχουν προκύψει. Έτσι, τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα, εάν δεν μπορεί ο ίδιος.

Αιχμές για το κινητό τηλέφωνο: «Εσύ δίνεις τις πληροφορίες στους δημοσιογράφους»

Στο ίδιο εξώδικο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως ισχυρίζεται, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σημειώνει πως ο Μάνος Δασκαλάκης με αυτό τον τρόπο γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα.

Τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα.

Γι’ αυτό ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της.

«Να πας να πάρεις τα πράγματά σου από το σπίτι» λέει στον Μάνο Δασκαλάκη

Τέλος, η κρατούμενη καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της να κάνει λίστα με όλα τα πράγματα, που έχουν στο νοικοκυριό τους, στην οδό Μπιζανίου 27 στην Πάτρα και τον καλεί να πάρει ό,τι αντικείμενα επιθυμεί, προκειμένου να δώσει εντολή σε συγγενικά της πρόσωπα να αδειάσουν το σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!