ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ιατρείο για αφροδίσια νοσήματα διενεργούσε εμφύτευση μαλλιών – Δεν υπήρχε εξειδικευμένο προσωπικό

Το ίδιο ιατρείο λειτουργούσε χωρίς την παρουσία τού επιστημονικά υπεύθυνου δερματολόγου- αφροδισιολόγου

Ιατρείο για αφροδίσια νοσήματα διενεργούσε εμφύτευση μαλλιών – Δεν υπήρχε εξειδικευμένο προσωπικό

Πολυιατρείο στην Αττική, το οποίο ασχολείτο με αφροδισιακά και δερματολογικά νοσήματα, διενεργούσε εμφύτευση μαλλιών με προσωπικό που δεν είχε σχέση με το αντικείμενο.

Στη διαπίστωση αυτή προέβη κλιμάκιο επιθεωρητών- ελεγκτών της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) που διενήργησε επιτόπιο έλεγχο κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας.

Μη εξειδικευμένο προσωπικό στο ιατρείο μεταμόσχευσης μαλλιών

Στο δερματολογικό ιατρείο, ειδικότερα, διενεργούνταν μεταμοσχεύσεις μαλλιών από μη εξειδικευμένο προσωπικό, κατά παρέκκλιση σχετικών Αποφάσεων του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚεΣΥ).

Το ίδιο ιατρείο λειτουργούσε χωρίς την παρουσία τού επιστημονικά υπεύθυνου δερματολόγου- αφροδισιολόγου κατά παρέκκλιση της Βεβαίωσης Λειτουργίας Ιδιωτικού Δερματολογικού- Αφροδισιολογικού Ιατρείου από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, στην οποία αναφέρεται ότι ο επιστημονικά υπεύθυνος θα πρέπει να παρίσταται καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας τού φορέα και σε περίπτωση απουσίας του δεν θα λειτουργεί το δερματολογικό- αφροδισιολογικό ιατρείο. Ο επιστημονικά υπεύθυνος δερματολόγος- αφροδισιολόγος εργαζόταν στην εταιρεία με καθεστώς μερικής απασχόλησης.

Υπήρχε και νοσοκόμος χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος

Συν τοις άλλοις, τις νοσηλευτικές υπηρεσίες παρείχε εργαζόμενος/η που δεν διέθετε άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκθεση ελέγχου διαβιβάστηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών προκειμένου να ασκήσει τις κατά νόμο διοικητικές και πειθαρχικές αρμοδιότητές του, καθώς και στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για την ποινική αξιολόγηση των διαλαμβανομένων σε αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.