ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιατροδικαστής Γ.Λέων για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες στους θανάτους»

Τι βλέπουν οι γιατροί

Ιατροδικαστής Γ.Λέων για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες στους θανάτους»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, με αφορμή και την αποκάλυψη ότι οι γιατροί είχαν καλέσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί είχαν υποψίες.

Όπως είπε ο κ. Λέων «προφανώς οι γιατροί εκτιμούν, με όσα βλέπουν, πως υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που σχετίζονται με τις υποθέσεις θανάτου».

Για την ουσία της υπόθεσης ο Γρηγόρης Λέων επέμεινε εκ νέου ότι η καλύτερη πηγή πληροφόρησης για τα πραγματικά περιστατικά είναι «η ίδια η μάνα, που μέσα στην αγωνία της, περιγράφει ακριβώς τι αντιμετωπίζει το παιδί της». «Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή ενημέρωσης για όσα έγιναν στο νοσοκομείο. Η μητέρα έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις και μιλήσει αρκετά για αυτό, πριν να προσλάβει δικηγόρο. Πρέπει αυτά να περιληφθούν στην δικογραφία» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να υπάρξει απομαγνητοφώνηση όλων αυτών. Μιλάει για κάμερες και άλλα στοιχεία, μιλάει για την στιγμή του θανάτου, δεν υπάρχει καλύτερη πηγή από την ίδια την μάνα», τόνισε ο κ. Λέων για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία την Τετάρτη τοποθετήθηκε κατά όλων όσοι αφήνουν αιχμές πως μπορεί να ευθύνεται για τους θανάτους των τριών παιδιών της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.