ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιατροδικαστής Γ.Λέων για υπόθεση Πάτρας: Ερευνάται αν υπάρχει κάποια ουσία στην Τζωρτζίνα

«Όλες οι μέχρι τώρα εξετάσεις και στα τρία παιδιά έχουν αποκλείσει να υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα»

Ιατροδικαστής Γ.Λέων για υπόθεση Πάτρας: Ερευνάται αν υπάρχει κάποια ουσία στην Τζωρτζίνα

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τους θανάτους των τριών αδερφών στην Πάτρα, τόνισε πώς «δεν είναι μόνο να βρούμε το τι έχει συμβεί, αλλά να αποκλείσουμε και το τι δεν έχει συμβεί».

«Στο τρίτο περιστατικό προκύπτει από τις τοξικολογικές εξετάσεις ότι δεν υπάρχει κάποια παθολογία, αλλά πάμε να εξαντλήσουμε ότι δεν υπήρχε κάποιο φάρμακο, άρα ψάχνουμε να βρούμε αν κάποια φάρμακα που ήταν παραπάνω από το φυσιολογικό να προκάλεσαν το θάνατο», σημείωσε, εξηγώντας πως «τότε θα πάμε σιγά σιγά στη λύση του μυστηρίου».

Δήλωσε πως, «όλες οι μέχρι τώρα εξετάσεις και στα τρία παιδιά έχουν αποκλείσει να υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα» και πρόσθεσε πως «προσπαθούμε να δούμε αν όντως υπάρχει παρέμβαση, αποκλείοντας κάθε ερωτηματικό».

Κατέληξε, πάντως, αναφέροντας πως «τα δύο παιδιά έχουν νοσηλευτεί από εξαιρετικά κέντρα, έχουμε δύο γονείς που συνεργάζονται και κυρίως μία μητέρα που μας έχει πει με κάθε λεπτομέρεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.