ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ιατροδικαστής Λέων: «Ειδικά στην Ίριδα είναι δεδομένο πως μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο»

Και προσθέτει ακόμη ότι οι συνεντεύξεις «δείχνουν» τον δράστη του εγκλήματος

Ιατροδικαστής Λέων: «Ειδικά στην Ίριδα είναι δεδομένο πως μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων δήλωσε αναφορικά με τα ευρήματα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών ότι «όλα τα ευρήματα στον εγκέφαλο και στους πνεύμονες, είναι ο ορισμός του ασφυκτικού θανάτου. Είναι ότι βλέπουμε στα βιβλία ιατροδικαστικής».

«Ειδικά στην Ίριδα, είναι δεδομένο πως μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο και επομένως για εγκληματική ενέργεια», είπε ο κ. Λέων μιλώντας σήμερα το πρωί την ώρα που στην Πάτρα άνοιγε ο τάφος της Τζωρτζίνας για να αποσπαστεί το τάμπλετ του κοριτσιού, που η μητέρα του ζήτησε να ταφεί μαζί με το κορίτσι.

Ο ιατροδικαστής είπε ακόμη πως η πολύκροτη υπόθεση αποτελεί μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς η εξιχνίαση του θανάτου των παιδιών γίνεται επειδή είναι λαλίστατοι οι γονείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν έχουμε δύο ανθρώπους που είναι σε ένα σπίτι με ένα βρέφος και σε συνεντεύξεις τους περιγράφουν τι ώρα ξύπνησε και όσα έγιναν και στο σπίτι δεν υπήρχε κάποιος άλλος και έχουμε έγκλημα, τότε ο ένας από τους δύο είναι ο δράστης. Μάλιστα, από τον τρόπο που περιγράφουν τα γεγονότα, «δείχνουν» και ποιος είναι ο δράστης, αλλά αυτό δεν είναι δική μας δουλειά να το πούμε», κατέληξε ο ιατροδικαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.