ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιερόσυλοι έκαναν επιδρομή στις εκκλησίες των Τρικάλων – Διέρρηξαν τρεις μέσα σε ένα 24ωρο

Παραβίασαν το ναό των Αγίων Αποστόλων στον ομώνυμο οικισμό και άρπαξαν περίπου 1.000 ευρω

Ιερόσυλοι έκαναν επιδρομή στις εκκλησίες των Τρικάλων – Διέρρηξαν τρεις μέσα σε ένα 24ωρο

Άγνωστοι ιερόσυλοι έκαναν επιδρομή στις εκκλησίες των Τρικάλων καθώς διέρρηξαν τρεις μέσα σε ένα 24ωρο.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, παραβίασαν το ναό των Αγίων Αποστόλων στον ομώνυμο οικισμό και άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί από τους πιστούς για τον στολισμό του Επιταφίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες, πιθανότατα πρόκειται για τους ίδιους που είχαν εισβάλει τα ξημερώματα της Τετάρτης σε άλλες δυο εκκλησίες στις περιοχές Γενέσι και Πρόδρομο, από τους οποίους είχαν αρπάξει περισσότερα από 1.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.