ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ηγουμενίτσα: Ένοπλη ληστεία με μαχαίρι σε πρακτορείο ΟΠΑΠ – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

«Άδειασε» το ταμείο

Ηγουμενίτσα: Ένοπλη ληστεία με μαχαίρι σε πρακτορείο ΟΠΑΠ – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, σε κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.

Λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ, άγνωστος δράστης ο οποίος φορούσε κράνος, με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε το χρηματικό ποσό που περιείχε το ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας εξετάζει την κάμερα ασφαλείας από το εσωτερικό του καταστήματος, ενώ πραγματοποιείται ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη, ο οποίος εικάζεται πως διέφυγε με μηχανάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές – για τα δεδομένα της πόλης – περιστατικό, καθώς ουδέποτε πριν, έχει σημειωθεί ληστεία στη Θεσπρωτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.