ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε δύο διακινητές – Προσπάθησαν να περάσουν παράνομους αλλοδαπούς στην Ιταλία

Τους είχαν κρύψει σε κρύπτη φορτηγού

Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε δύο διακινητές – Προσπάθησαν να περάσουν παράνομους αλλοδαπούς στην Ιταλία

Δύο διακινητές στην Ηγουμενίτσα, οι οποίοι είχαν κρύψει παράνομους αλλοδαπούς σε κρύπτη φορτηγού, προκειμένου να περάσουν κρυφά στην Ιταλία, συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση Ι.Χ.Ε. οχήματος με οδηγό έναν 52χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ξεκινώντας από την Αθήνα έφτασε στα Τρίκαλα, όπου επιβίβασε δύο παράνομους αλλοδαπούς, ηλικίας 26 και 23 ετών και τους μετέφερε σε οικία που διαμένει 48χρονος ημεδαπός.

Έκαστος είχαν πληρώσει το ποσό των 7.000 ευρώ στους διακινητές, ενώ στο σημείο μετέβη φορτηγό όχημα, με οδηγό τον 48χρονο, ο οποίος επιβίβασε από κοινού με τον 52χρονο τα άλλα δύο άτομα στο Φ/Γ όχημα και τα έκρυψαν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη), με σκοπό να διευκολύνουν την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στη συνέχεια κατά την άφιξη του φορτηγού στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας κατόπιν υπόδειξης των στελεχών της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων (ΔΑΠΘΑΣ), διαπιστώθηκε από τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Γραφείου ΠΟΔΙΝ/Κ9 της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας η ύπαρξη των προαναφερθέντων στην κρύπτη, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν, όπως επίσης και ο οδηγός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπρόσθετα, κατόπιν διακριτικής επιτήρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 52χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. Στον σταθμό διοδίων της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.