ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηλεία: 11 συλλήψεις για φυτεία με 500 χασισόδεντρα και 200 κιλά κάνναβης

Η επιχείρηση συνεχίζεται κάτω από άκρα μυστικότητα για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος

Ηλεία: 11 συλλήψεις για φυτεία με 500 χασισόδεντρα και 200 κιλά κάνναβης

Καταιγιστικό ρυθμό παίρνουν οι συλλήψεις για την τεράστια χασισοφυτεία που εντοπίστηκε την Δευτέρα στην περιοχή της Δίβρης στην Ηλεία, κοντά στον ποταμό Λάδωνα, όπου έχουν ξεριζωθεί πάνω από 500 δενδρύλλια και έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 200 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης της Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, συνελήφθησαν πέντε μέλη του κυκλώματος που καλλιεργούσε την φυτεία και διακινούσε την παραγωγή της στην Ηλεία και την Αττική.

Όλα ξεκίνησαν από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν στην Αθήνα τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό. Μετά τον εντοπισμό της χασισοφυτείας, οι Ηλείοι αστυνομικοί είχαν συλλάβει ακόμη έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

Η επιχείρηση συνεχίζεται κάτω από άκρα μυστικότητα για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος και φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, συνεχίζεται και η μεταφορά των δενδρυλλίων από την περιοχή που είναι ιδιαίτερα δύσβατη και επιστρατεύθηκε το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο τα μεταφέρει σε χώρο όπου μπορούν να προσεγγίσουν φορτηγά για να τα παραλάβουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.