ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ηλεία: Άγνωστοι δηλητηρίασαν αδέσποτα σκυλιά στην Σπιάντζα – Αμοιβή για την εύρεση των δραστών

Τα δυο αδέσποτα σκυλιά βρέθηκαν νεκρά σε αλσύλλιο στην περιοχή της Ηλείας

Ηλεία: Άγνωστοι δηλητηρίασαν αδέσποτα σκυλιά στην Σπιάντζα – Αμοιβή για την εύρεση των δραστών

Άγνωστοι δηλητηρίασαν δυο αδέσποτα σκυλιά στην Σπιάντζα Ηλείας με αποτέλεσμα τα άτυχα ζώα να χάσουν με φριχτό τρόπο τη ζωή τους, ενώ φιλόζωοι της περιοχής δίνουν αμοιβή για την έρευση των δραστών.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα «Πατρίς» αυτό δεν ήταν το πρώτο τέτοιο περιστατικό στην περιοχή. Τα δυο αδέσποτα σκυλιά βρέθηκαν νεκρά σε αλσύλλιο στην περιοχή της Ηλείας.

Η φιλόζωη εθελοντής και κάτοικος της περιοχής της Ηλείας, Μίκα Παπανδρέου η οποία ήταν από τους πρώτους εθελοντές που έφτασε στο σημείο και ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές για το συμβάν της δηλητηρίασης των δυο αδέσποτων σκυλιών.

Η Μίκα Παπανδρέου τόνισε μάλιστα στην εφημερίδα ότι έχει ληφθεί απόφαση από τους φιλόζωους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Σπιάντζας στην Ηλεία με δικά τους έξοδα να συγκεντρώσουν χρήματα και να τα δώσουν σε όποιον δώσει πληροφορίες για την θανάτωση των δύο σκυλιών μέσα στο Αλσύλλιο.

«Θα δώσουμε αμοιβή σε όποιον μας δώσει πληροφορίες για το συμβάν, μια κίνηση που αποφασίσαμε μόνοι μας ως κάτοικοι φιλόζωοι που θέλουμε να σταματήσει αυτό το κακό που συμβαίνει στον τόπο μας. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι τα ζώα είναι ζωντανοί οργανισμοί και υποφέρουν πολλές φορές περισσότερο από τους ανθρώπους όταν τα εγκαταλείπουν. Ας αλλάξουν πια οι νοοτροπίες», επισήμανε η κ. Παπανδρέου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.