ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ηλεία: Νεκρός 54χρονος που περπατούσε στην άκρη του δρόμου και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λευκοχωρίου

Ηλεία: Νεκρός 54χρονος που περπατούσε στην άκρη του δρόμου και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγωδία στην Ηλεία, καθώς ένας 54χρονος άντρας έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λευκοχωρίου.

Ο οδηγός από την Βουλγαρία είχε κατεύθυνση προς Πάτρα, όταν σε ένα ιδιαίτερο σκοτεινό σημείο του δρόμου, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί τον 54χρονο που περπατούσε και τον παρέσυρε.

Σοκαρισμένος, κατάφερε να σταματήσει λίγα μέτρα πιο κάτω και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 54χρονο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «… από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα, χθες το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.