ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλεία: Νεκρός εντοπίστηκε 29χρονος αγνοούμενος

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στις 25 Νοεμβρίου

Ηλεία: Νεκρός εντοπίστηκε 29χρονος αγνοούμενος

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 29χρονου Άντζελο Αβντίου, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν στις 29 Οκτωβρίου από την περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας.

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στις 25 Νοεμβρίου στην περιοχή της Διασποράς στην Κυλλήνη.

Την Τετάρτη (20/12) το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Άντζελο Αβντίου, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Άντζελο Αβντίου στις 31/10/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άντζελο Αβντίου που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.