ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηλεία: Συνελήφθη 28χρονος για ξυλοδαρμό 67χρονου στα Λεχαινά

Ο 28χρονος άφησε τον 67χρονο αιμόφυρτο και τράπηκε σε φυγή

Ηλεία: Συνελήφθη 28χρονος για ξυλοδαρμό 67χρονου στα Λεχαινά

Συνελήφθη ένας 28χρονος που ομολόγησε τον ξυλοδαρμό ενός 67χρονου στα Λεχαινά, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα «Πατρίς», το περιστατικό ξυλοδαρμού του 67χρονου συνέβη μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όπου φιλοξενούταν και ο 28χρονος. Οι δύο τους φέρεται να λογομάχησαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ο αλλοδαπός προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι του ηλικιωμένου, χτυπώντας τον με την μαγκούρα που χρησιμοποιούσε ο 67χρονος, αλλά και με τα ίδια του τα χέρια.

Ο 28χρονος άφησε τον 67χρονο αιμόφυρτο και τράπηκε σε φυγή

Από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε ο 67χρονος σωριάστηκε στο πάτωμα. Ο 28χρονος άφησε τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο στο πάτωμα και τράπηκε σε φυγή. Όμως, πριν εγκαταλείψει το διαμέρισμα φρόντισε να πετάξει στα σκουπίδια το μπαστούνι, το οποίο από την σφοδρότητα των χτυπημάτων, είχε σπάσει, ενώ φεύγοντας κλείδωσε και την πόρτα.

Ο 67χρονος παρέμεινε για μια ημέρα αβοήθητος, όταν ένας άγνωστος άνδρας ειδοποίησε τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης ότι μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι υπάρχει νεκρός άνθρωπος. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο και αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τελικά, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών ο 28χρονος είχε διαφύγει στην Αχαΐα, όμως είχε σκοπό να επιστρέψει στα Λεχαινά. Έτσι, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον προσαγάγουν μόλις αποβιβάστηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην στάση των Λεχαινών και κατά την ανάκρισή του ομολόγησε την πράξη του και τελικά συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.