ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλεία: Συνεχίζονται για 7η ημέρα οι έρευνες για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σβήνουν οι ελπίδες

Ηλεία: Συνεχίζονται για 7η ημέρα οι έρευνες για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Για έβδομη συνεχομένη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι, για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά χειμάρρου, την προηγούμενη εβδομάδα.

Παρά το γεγονός ότι οι πυροσβέστες έχουν ερευνήσει όλες αυτές τις ημέρες τον χείμαρρο της Κόβιτσας Ηλείας, όλα τα σημεία δίπλα από τον χείμαρρο, αλλά και τον γειτονικό ποταμό Αλφειό, δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Στις σημερινές έρευνες μετέχουν 22 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, μία ομάδα με έξι άτομα από την 6η ΕΜΟΔΕ, καθώς και μία ομάδα με τέσσερα άτομα από την 6η ΕΜΑΚ, η οποία διαθέτει και δύο λέμβους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες θα επαναληφθούν στον χείμαρρο της Κόβιτσας, στις παρόχθιες περιοχές, αλλά και στον Αλφειό ποταμό, μέχρι τις εκβολές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.