Ίλιον: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος που έκλεβαν ηλικιωμένες (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση τους

Ίλιον: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος που έκλεβαν ηλικιωμένες (βίντεο)

Μετά από μεγάλη επιχείρηση πατέρας και γιος συνελήφθησαν από τις αρχές για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στο Ίλιον και τους Αγίους Αναργύρους.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας, 47 ετών, και ο γιος του, 19 ετών, κατηγορούνται για 8 κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών. Χθες η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλοι πολίτες που έπεσαν θύματά τους.

Οι δύο άνδρες εντόπιζαν τα υποψήφια θύματά τους στον δρόμο, τα οποία είτε πήγαιναν στην εκκλησία είτε στη λαϊκή. Τα παρακολουθούσαν και μόλις οι συνθήκες ήταν κατάλληλες – εάν δηλαδή δεν υπήρχαν μάρτυρες τριγύρω – τότε «χτυπούσαν» και τους αφαιρούσαν με τη χρήση βίας τις χρυσές αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό.

Βίντεο ντοκουμέντο από επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, ο 19χρονος φαίνεται να παρακολουθεί το θύμα του, μία ηλικιωμένη γυναίκα, και ορμά να της αρπάξει την αλυσίδα από τον λαιμό. Την πέταξε κάτω, την έσυρε στον δρόμο και μόλις άρπαξε τη λεία του έγινε καπνός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 19χρονος ήταν εκείνος που δρούσε και έκανε τις επιθέσεις στις ηλικιωμένες γυναίκες, ενώ ο πατέρας του κρατούσε «τσίλιες» ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.