ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ηλιούπολη: «Η πολύωρη κατάθεση αποδεικνύει ότι η υπόθεση του προπονητή δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται» λέει η δικηγόρος του

Τί είπε η δικηγόρος για το αν ο προπονητής διατηρούσε σχέσεις με ανήλικες

Ηλιούπολη: «Η πολύωρη κατάθεση αποδεικνύει ότι η υπόθεση του προπονητή δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται» λέει η δικηγόρος του

Η δικηγόρος του προπονητή Τάε Κβον Ντο, που κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών του, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με την υπόθεση.

Ειδικότερα, η Πέρσα Χαρατσιάρη, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, τονίζοντας ότι μετά από 7μιση ώρες απολογίας του 43χρονου προπονητή, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Επίσης ανέφερε ότι η πολύωρη κατάθεση του κατηγορούμενου, αποδεικνύει ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται.

Τί είπε η δικηγόρος για το αν ο προπονητής διατηρούσε σχέσεις με ανήλικες

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ότι ο προπονητής διατηρούσε σχέσεις με 17χρονες μαθήτριες η δικηγόρος κ. Χαρατσιάρη απάντησε σχετικά: «Όπως το διατυπώσατε εσείς, είναι αυτό που βγήκε προς τα έξω (ότι δηλαδή ο προπονητής διατηρούσε σχέσεις με ανήλικες). Εμεις αρνούμαστε τις κατηγορίες όπως μας αποδίδονται. Δεν θέλουμε ούτε να παραπλανούμε την κοινή γνώμη, ούτε να εμφανίζουμε δεδομένα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν μπορεί κανείς σε μία πρόταση με ένα ναι ή με ένα όχι, να αποδώσει την αλήθεια των γεγονότων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.