ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλιούπολη: «Σπάει» θείος πρώην αθλήτριας του 44χρονου – «Φοβάμαι ότι η ανιψιά μου είναι θύμα του»

Όπως καταγγέλει ο θείος της πρώην αθλήτριας, ο προπονητής είχε συμπεριφορά η οποία δεν παραπέμπει σε δάσκαλο που προπονεί ανήλικα κορίτσια

Ηλιούπολη: «Σπάει» θείος πρώην αθλήτριας του 44χρονου – «Φοβάμαι ότι η ανιψιά μου είναι θύμα του»

Τεράστιες διαστάσεις έχουν πάρει πλέον οι καταγγελίες σε βάρος του 44χρονου δασκάλου Ταε Κβο Ντο με αρκετούς γονείς παιδιών της σχολής στην Ηλιούπολη να μιλούν για τη «στενή» σχέση που είχε αναπτύξει ο φερόμενος ως παιδοβιαστής με κάποιες από τις ανήλικες αθλήτριες.

Ο θείος μιας 24χρονης πρωταθλήτριας πολεμικών τεχνών αποκαλύπτει πως ο 44χρονος κυκλοφορούσε μαζί της όταν αυτή ήταν 14 ετών και εκφράζει το φόβο πως η ανιψιά του βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα. Είναι, άλλωστε, ο άνθρωπος που είχε δει τυχαία την ανήλικη ανιψιά του μαζί με τον 44χρονο σε μια παραλία της Αττικής.

«Για την ανιψιά μου δεν έλεγαν κανένας τους τίποτα, δεν γνωρίζαμε καταστάσεις. Πήγαινε μαζί του σε αποστολές για αγώνες. Μόνοι τους, η νύφη μου δεν πήγαινε και κοιμόταν αυτός με το παιδί στο ίδιο δωμάτιο. Τους είχα δει μια φορά για μπάνιο, αυτός και αυτή. Έκαναν μπάνιο αυτός και η ανιψιά μου. Δεν είδα αν έκαναν κάτι άλλο αλλά ήταν οι δύο τους με τη μηχανή του. Δεν της μίλησα γιατί ήμασταν σε απόσταση. Προφανώς και μου έκανε εντύπωση γιατί η ανιψιά μου ήταν μικρούλα τότε, 14-15 χρονών. Το είπα στους γονείς αλλά ποιος με άκουσε εμένα; Για αυτό καταλήξαμε εδώ, μακάρι να είναι ψέματα, να μην είναι μέσα.
Με όλα αυτά που ακούω φυσικά και φοβάμαι. Αν είναι μέσα (στα θύματα) είναι ντροπή», λέει ο θείος της 14χρονης-τότε-αθλήτριας.

Ο ίδιος αποκαλύπτει και το δεσμό που είχε συνάψει ο 44χρονος με μια 17χρονη, φίλη της ανιψιάς του και αθλήτρια της σχολής. «Νομίζω με μια κοπέλα χωρισμένων γονιών, κάτι τέτοιο. Λεγόταν ότι είχε σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα αλλά δεν ξέρω πως μαθεύτηκε. Αυτή ήταν κολλητή με την ανιψιά μου. Αυτή το έλεγε ότι τα έχει μαζί του, ότι είχαν σχέση», τονίζει.

Παράλληλα, περιγράφει και τον τρόπο με τον οποίο ο 44χρονος προπονητής προσέγγιζε τις ανυποψίαστες αθλήτριες. Μια συμπεριφορά η οποία δεν παραπέμπει σε δάσκαλο που προπονεί ανήλικα κορίτσια. «Απλά 2-3 φορές και παραπάνω είχα δει ότι όταν ένα κοριτσάκι έκανε την άσκηση του έκανε χειρονομίες. Το έπιανε στον ποπό, το έπιανε στην κοιλιά, το έπιανε πιο πάνω. Πως ακουμπάς ένα ξένο παιδί; Με ποιο δικαίωμα; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να κάνει την παραμικρή χειρονομία. Μικρούλια κορίτσια λέμε, ήταν και 10, ήταν και 12, ήταν και 13. Ξέρω ότι κάποια κορίτσια τα πήγαινε και σπίτι τους με το αυτοκίνητο και με τη μηχανή», εξηγεί ο θείος της νεαρής πρωταθλήτριας.

Σε λίγη ώρα, ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της 14ης τακτικής Ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για τους βιασμούς των πέντε, ανήλικων αθλητριών του από το 2009 μέχρι το 2020. Από τις καταθέσεις των θυμάτων προκύπτει πως ο 44χρονος δεν αποκλείεται να συνέχισε τη νοσηρή του δράση μέχρι πρόσφατα και για αυτό το λόγο στο “μικροσκόπιο” των Αρχών μπαίνει η σχέση του με μια 15χρονη αθλήτρια της σχολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.