ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ηλιούπολη: Τι έδειξαν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα – Τρεις ημέρες ως 12 ώρες νωρίτερα ο θάνατος της μητέρας

Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατό τους

Ηλιούπολη: Τι έδειξαν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα – Τρεις ημέρες ως 12 ώρες νωρίτερα ο θάνατος της μητέρας

Την άκρη του «νήματος» γύρω από τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της μητέρας και του γιου στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη ψάχνουν οι αρχές, αν και το επικρατέστερο σενάριο είναι ο γιος να δολοφόνησε την μητέρα και μετά να αυτοκτόνησε.

Σε αυτό το σενάριο συνηγορεί το γεγονός ότι όπως προκύπτει από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της μητέρας προηγήθηκε αυτού του γιου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος της μητέρας στο σπίτι της Ηλιούπολης φαίνεται ότι επήλθε από τρεις ημέρες έως 12 ώρες πριν το θάνατο του γιου, ο οποίος όταν εντοπίστηκε ήταν σε νεκρική ακαμψία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 65χρονη μητέρα βρέθηκε στην πολυθρόνα της κανονικά ντυμένη, με τραύμα στο κεφάλι.

Ο γιος βρέθηκε χωρίς τα ρούχα του πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά στην μπαλκονόπορτα που βρέθηκε ανοιχτή και είχε κινήσει στην αρχή υποψίες για δολοφονική ενέργεια, οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ήταν απλά ανοιχτή και όχι παραβιασμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.