ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ημαθία: Ρομά έκλεβαν αυτοκίνητα και καταστήματα – Στα 60.000 ευρώ η λεία τους

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 43χρονων

Ημαθία: Ρομά έκλεβαν αυτοκίνητα και καταστήματα – Στα 60.000 ευρώ η λεία τους

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας προχώρησαν στην εξιχνίαση συνολικά 14 περιπτώσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής, που έγιναν το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 43χρονων Ρομά και ενός 17χρονου για τα αδικήματα της συμμορίας και διακεκριμένης κλοπής.

Η συνολική τους λεία υπολογίζεται περίπου στις 60.000 ευρώ.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο του 2023, διέπραξαν σε Βέροια και σε χωριά της Ημαθίας συνολικά:

•10 κλοπές οχημάτων,

• 3 κλοπές από κατάστημα, αγρόκτημα και οικία, καθώς και

•1 απόπειρα κλοπής οχήματος.

Τα έξι από τα παραπάνω κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και Ημαθίας, εκ των οποίων το ένα βρέθηκε ολοσχερώς καμένο.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.