ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ημαθία: Σοκάρει η περιγραφή της 37χρονης που σκότωσε το βρέφος της – «Τράβηξα σε βίντεο πώς σκότωσα τον βρικόλακα»

«Ένιωσα πως όταν το σκότωσα λύθηκαν τα μάγια»

Ημαθία: Σοκάρει η περιγραφή της 37χρονης που σκότωσε το βρέφος της – «Τράβηξα σε βίντεο πώς σκότωσα τον βρικόλακα»

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της 37χρονης από το Μακρυχώρι Βέροιας για τη δολοφονία του 6 μηνών βρέφους της.

«Έβαλα τα κορίτσια να δουν τηλεόραση. Ο μικρός ήταν νηστικός αλλά δεν έπινε γάλα. Δεν είναι άνθρωπος ο αδερφός σας, είναι βρικόλακας. Δεν ήταν το παιδί μου ήταν κάτι άλλο. Πίεσα την κοιλιά του. Τράβηξα σε βίντεο πως σκότωσα τον βρικόλακα. Τους έλεγα αν του δώσετε αίμα θα γίνει καλά. Ένιωσα πως όταν το σκότωσα λύθηκαν τα μάγια», ανέφερε στην κατάθεσή της η 37χρονη.

«Τον Σεπτέμβριο ο σύντροφός μου με χτύπησε και έπαθα ρήξη τυμπάνου. Ήταν βίαιος και με υπονόμευε στα παιδιά μου», ανέφερε στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έβλεπα τα πράγματα υπερφυσικά το τελευταίο διάστημα. Έβλεπα τα παιδιά μου να χοροπηδάνε. Τα έλεγα στους γονείς μου και μου έλεγαν να πάω στον ψυχίατρο. Δεν κοιμόμουν και έβλεπα πράγματα που οι άλλοι δεν έβλεπαν. Σκιές σε σχήμα λύκου ή κουνελιού. Όταν το πάθαινα πήγαινα στην εκκλησία. Ένιωθα το κακό. Νοσηλεύτηκα στην ψυχιατρική κλινική αλλά τους φοβόμουν», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.