Ιωάννινα: Άνδρας κακοποίησε τον σκύλο του και μετά τον άφησε να πεθάνει αλυσοδεμένος

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων

Ιωάννινα: Άνδρας κακοποίησε τον σκύλο του και μετά τον άφησε να πεθάνει αλυσοδεμένος

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σε χωριό των Ιωαννίνων όπου ένας κάτοικος της περιοχής κακοποιούσε και κακομεταχειριζόταν τον σκύλο του και στο τέλος τον άφησε να αλυσοδεμένο να πεθάνει.

Κλιμάκιο του Δήμου Ιωαννιτών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, έκανε έλεγχο σε περιφραγμένο οικόπεδο σε περιοχή των Ιωαννίνων μετά από καταγγελία για τις συνθήκες διαβίωσης σκύλου.

Κατά την διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το σκυλάκι ήταν δεμένο σε σταθερό σημείο με αλυσίδα φέροντας τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ακολούθως κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραγγέλθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από την αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία, ενώ στον συλληφθέντα επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.