ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιωάννινα: Bγήκαν μαχαίρια σε καφενείο – Δυο τραυματίες

Επεισόδιο με τραυματισμό και ζημιές και σε κατάστημα εστίασης του Αγρινίου

Ιωάννινα: Bγήκαν μαχαίρια σε καφενείο – Δυο τραυματίες

Για ασήμαντη αιτία διαπληκτίστηκαν μέσα στο καφενείο όπου συχνάζουν στην περιοχή της Ελεούσας στα Ιωάννινα ένας 62χρονος και ένας 68χρονος, αλλά ο καυγάς εξελίχθηκε σε συμπλοκή όπου βγήκε και μαχαίρι. Έτσι, κατάφεραν να τραυματιστούν και οι δύο, αλλά και να συλληφθούν!

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ο ένας τραυμάτισε τον άλλο με μαχαίρι και ο τραυματίας κατέφυγε στην Αστυνομία όπου υπέβαλε καταγγελία. Ο φερόμενος ως δράστης, που και αυτός έφερε τραύματα από γροθιές στο πρόσωπο, υπέβαλε και αυτός καταγγελία κι έτσι, αφού οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τους πέρασαν χειροπέδες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Χατζηκώστα” όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Όταν το επιτρέψουν οι γιατροί και σχηματιστεί η δικογραφία σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Επεισόδιο με τραυματισμό και ζημιές σε κατάστημα εστίασης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Γυαλιά- καρφιά” τα έκανε μια ομάδα Ρομά σε ένα κατάστημα εστίασης σε χωριό του Αγρινίου, τα ξημερώματα του Σαββάτου! Αρχικά, οι δράστες ξυλοκόπησαν και εξύβρισαν τον ιδιοκτήτη που μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, ενώ προκάλεσαν και εκτεταμένες φθορές σπάζοντας καρέκλες και τραπέζια. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ταυτοποίησαν δυο από τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορών και τους αναζητούν, ενώ προσπαθούν να εξακριβώσουν και τα στοιχεία των υπολοίπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.