ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιωάννινα: Έκλεψε την κάρτα φίλου του και «σήκωσε» 2.400 ευρώ

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υπεξαίρεση

Ιωάννινα: Έκλεψε την κάρτα φίλου του και «σήκωσε» 2.400 ευρώ

Κάθε άλλο παρά “πρόσωπο εμπιστοσύνης” αποδείχθηκε ένας Έλληνας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την γνωριμία του με έναν κάτοικο της πόλης των Ιωαννίνων και έκλεψε χωρίς να γίνει αντιληπτός την τραπεζική του κάρτα της οποίας μάλιστα είχε μάθει τον κωδικό PIN!

Μέσα σε διάστημα μιας μόνο ημέρας, τον περασμένο Μάιο, ο δράστης έκανε με την κλεμμένη κάρτα τέσσερις ισόποσες αναλήψεις από ATM τραπεζών με αποτέλεσμα να βάλει στην τσέπη ποσό 2.400 ευρώ. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν την υπόθεση, έφτασαν στα ίχνη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υπεξαίρεση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Έκλεψαν δυο κάρτες και πήγαν για ψώνια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τραπεζικές κάρτες ενός 38χρονου και μιας 59χρονης είχαν κλέψει την περασμένη Τετάρτη στην Πτολεμαΐδα ένας 54χρονος Έλληνας και ένας ανήλικος και έκαναν με αυτές ανάληψη και αγορές συνολικής αξίας 832,26 ευρώ. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Εορδαίας και ο 54χρονος συνελήφθη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή και υπεξαίρεση, κατηγορίες που βαρύνουν και τον ανήλικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.