ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιωάννινα: Οδηγός προσπάθησε να πατήσει αστυνομικό με το αυτοκίνητο – Του πυροβόλησε το λάστιχο για να τον σταματήσει

O δράστης συνελήφθη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ιωάννινα: Οδηγός προσπάθησε να πατήσει αστυνομικό με το αυτοκίνητο – Του πυροβόλησε το λάστιχο για να τον σταματήσει

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες (9/5) τα βράδυ στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ipeirotika.gr, κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους, αστυνομικοί εντόπισαν έναν οδηγό να οδηγεί ένα αυτοκίνητο και να το παρκάρει σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος, που δεν ήταν σε λειτουργία εκείνη τη στιγμή.

Οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν και επιχείρησαν να τον ελέγξουν, αφού πρώτα έκαναν γνωστή την ιδιότητά τους, όμως εκείνος, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, άρχισε τους ελιγμούς και κατευθύνθηκε προς τον πεζό αστυνομικό που είχε βγει από το περιπολικό.

Τότε ο αστυνομικός, προκειμένου να τον αποτρέψει, πυροβόλησε δύο φορές το λάστιχο του αυτοκινήτου. Ο κατηγορούμενος ωστόσο συνέχισε την πορεία του οχήματος επιχειρώντας να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών που προσέτρεξαν στο σημείο

Στη συνέχεια ο δράστης συνελήφθη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και απείθεια. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκε επίσης το ανωτέρω όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, προέκυψε ότι, πριν από τη διενέργεια του ελέγχου, είχε προβεί στην κατάποση αντικειμένου, ενδεχομένως συσκευασίας με ναρκωτική ουσία και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κρατείται φρουρούμενος, έως ότου οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.