
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης δύο Βέλγων πεζοπόρων που χάθηκαν στο μονοπάτι της χαράδρας του Βίκου, στα Ιωάννινα.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι δύο άνδρες έχασαν τον προσανατολισμό τους, με τον 42χρονο να φέρει τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ ο 43χρονος συνοδός του είναι καλά στην υγεία του.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν η 5η ΕΜΑΚ, ο 2ος Πυροσβεστικός Σταθμός Ιωαννίνων και η 5η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών.
Οι αρχές κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον άμεσο εντοπισμό και την ασφαλή διάσωση των πεζοπόρων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.