Ιωάννινα: Υπάλληλος βενζινάδικου έκανε 37 αγορές με την κάρτα ηλικιωμένου πελάτη!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο

Ιωάννινα: Υπάλληλος βενζινάδικου έκανε 37 αγορές με την κάρτα ηλικιωμένου πελάτη!

Ένας 39χρονος υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων σε μια περιοχή των Ιωαννίνων, εκμεταλλεύτηκε την άγνοια ενός ηλικιωμένου πελάτη για να υπεξαιρέσει τον αριθμό της τραπεζικής κάρτας και τους προσωπικούς κωδικούς του και να κάνει αγορές άνω των 3.000 ευρώ!

Ο ανυποψίαστος 74χρονος έβαλε καύσιμα στο αυτοκίνητό του την περασμένη Τρίτη και θέλησε να πληρώσει με κάρτα. Όμως, ο επιτήδειος εργαζόμενος κράτησε τον αριθμό της και του ζήτησε να πληκτρολογήσει το ΡΙΝ, το οποίο κατέγραψε.

Όταν έφυγε ο ηλικιωμένος, χρησιμοποίησε τα απόρρητα στοιχεία για να κάνει όχι μία και δύο αλλά… 37 διαδικτυακές αγορές μέσα σε ένα 24ωρο!

Ο 74χρονος «πάγωσε» όταν διαπίστωσε ότι εν αγνοία του είχε «αγοράσει» προϊόντα αξίας 3.125 ευρώ και αμέσως υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση και πέρασαν χειροπέδες στον… αχόρταγο 39χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη με υπολογιστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.