Καλό τριήμερο και ας μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα!

Ίος: 19χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε παραλία

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη είναι σε εξέλιξη.

Ίος: 19χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε παραλία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μια 19χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από έναν άγνωστο άνδρα σε παραλία της Ίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη ανέφερε στις Αρχές πως ο βιασμός της έλαβε χώρα κάποια στιγμή μεταξύ 21.00 και 22.30 χθες το βράδυ ενώ βρισκόταν στην παραλία της περιοχής Μυλοπότα έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η έρευνα της Ε.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη είναι σε εξέλιξη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.