ΗΠΑ: H στιγμή που νεαρός μαχαιρώνει τον παππού του και στη συνέχεια τους σκοτώνει και τους δύο η αστυνομία

Βίντεο που σοκάρει δείχνει τη στιγμή που ένας 21χρονος μαχαίρωσε τον παππού του στο λαιμό

ΗΠΑ: H στιγμή που νεαρός μαχαιρώνει τον παππού του και στη συνέχεια τους σκοτώνει και τους δύο η αστυνομία

Φρικτή στιγμή Αμερικανός άνδρας, 21 ετών, μαχαιρώνει τον παππού, 70 ετών, στο λαιμό ώρες μετά την απελευθέρωσή του από το ψυχιατρείο – με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί στη σκηνή να πυροβολήσουν τον μαχαιροβγάλτη και τον παππού του νεκρούς.

Βίντεο που σοκάρει δείχνει τη στιγμή που ένας 21χρονος μαχαίρωσε τον παππού του στο λαιμό – με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο να πυροβολήσουν και τους δύο άνδρες.

Ο Jabbar Muhammad και ο παππούς του Eldred Wells Sr σκοτώθηκαν και οι δύο στο Joliet του Ιλινόις, τον Νοέμβριο του 2021, όταν η αστυνομία κλήθηε στο σημείο μετά από καταγγελία ότι ο Muhammad απειλούσε τον Wells.

Μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα υλικό από την κάμερα του περιστατικού. Ο Muhammad είχε βγει από ψυχιατρική κλινική λίγες ώρες πριν αποπειραθεί να σκοτώσει τον παππού του. Ο νεαρός είχε μείνει στην κλινική για μια εβδομάδα καθώς προηγουμένως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Λίγο μετά την έξοδό του από το ψυχιατρείο έπαθε άλλη μια κρίση, η οποία κορυφώθηκε με τον θάνατο τόσο του ίδιου όσο και του παππού του από σφαίρες των αστυνομικών.

Τα πλάνα έδειξαν τη στιγμή που οι αστυνομικοί εισήλθαν στο σπίτι και προσπάθησαν να πείσουν τον Muhammad να αφήσει κάτω το μαχαίρι.

Καθώς οι αστυνομικοί προχωρούν προς τον νεαρό και τον προτρέπουν να αφήσει το μαχαίρι, εκείνος πετάγεται πάνω στον παππού του και βυθίζει τη λεπίδα στο λαιμό του ηλικιωμένου άνδρα.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί αρχίζουν να πυροβολούν με τα όπλα τους και τους δύο άνδρες – και ανοίγουν ξανά πυρ μόλις οι δυο τους πέσουν στο πάτωμα.

Στη συνέχεια και οι δύο άνδρες κείτονται νεκροί στο πάτωμα. Οι αστυνομικοί χρειάζονται λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσουν ότι και ο παππούς είχε πυροβοληθεί.

Η οικογένεια του Wells έχει έκτοτε καταθέσει αγωγή για άδικο θάνατο σχετικά με τους διπλούς πυροβολισμούς.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Χωρίς προειδοποίηση, ο Jabbar όρμησε στον παππού του με το μαχαίρι, μαχαιρώνοντας τον Eldred στο λαιμό αρκετές φορές», έγραψε το τμήμα του σερίφη σε ανακοίνωσή του. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, κατά του νεαρού, για να υπερασπιστούν τη ζωή του παππού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δύο πυροβολήθηκαν θανάσιμα. Η οικογένεια καταθέτει τώρα μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά του τμήματος του σερίφη και υποστηρίζει ότι κανένας από τους δύο δεν χρειαζόταν να πεθάνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.