ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ηράκλειο: 24χρονος προκάλεσε τροχαίο και έγινε «καπνός» – Συνελήφθη μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

Ο 24χρονος οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με μία μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 36χρονος άνδρας

Ηράκλειο: 24χρονος προκάλεσε τροχαίο και έγινε «καπνός» – Συνελήφθη μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

Ένας 24χρονος οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με μία μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 36χρονος άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με σοβαρά τραύματα, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Τροχαίο στην Κρήτη: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα οδήγησης ο 24χρονος

Λίγο αργότερα, άνδρες της Τροχαίας εντόπισαν στην περιοχή της Καλλιθέας τον 24χρονο που εγκατέλειψε το θύμα του τροχαίου. Όπως διαπίστωσαν μάλιστα το αυτοκίνητό του είχε υποστεί μηχανική βλάβη εξαιτίας του ατυχήματος. Παράλληλα, οι αρχές τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ και είδαν πως ο 24χρονος ήταν μεθυσμένος ενώ δεν είχε και δίπλωμα οδήγησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νεαρός συνελήφθη και πλέον είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.