ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηράκλειο: 24χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του στο κυνήγι

Ο 51χρονος τραυματίστηκε στο στήθος και στα κάτω άκρα και διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο: 24χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του στο κυνήγι

Ένας 24χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε κατά λάθος τον πατέρα του με κυνηγετική καραμπίνα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί, στην αγροτική περιοχή «Αγγινάρα» έξω από τον Χόνδρο του Δήμου Βιάννου.

Ο 51χρονος τραυματίστηκε στο στήθος και στα κάτω άκρα και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βιάννου και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νεαρός, ο οποίος κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ πατέρας και γιος κατείχαν νόμιμα τα κυνηγετικά τους όπλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.