
Μια 35χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης, γέννησε στο σπίτι της και στη συνέχεια έβαλε το νεογέννητο μέσα σε μια σακούλα με απορρίμματα και το πέταξε στον κάδο σκουπιδιών.
Τη γυναίκα βρήκε μέσα στο σπίτι ο σύντροφός της μέσα στα αίματα, ο οποίος και κάλεσε το ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες που μετέβησαν στο σπίτι που βρίσκεται στην Άνω Αλικαρνασσό, αντιλήφθηκαν αμέσως ότι η γυναίκα είχε γεννήσει και τη ρωτούσαν επίμονα, σύμφωνα με πληροφορίες, πού βρίσκεται το παιδί.
Μαρτυρίες από τους γείτονες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο διασώστες άρχισε να ψάχνει γύρω από το σπίτι και πήγε στους κάδους απορριμμάτων που βρίσκεται σε μια απόσταση 250 μέτρων εντοπίζοντας το παιδί μέσα σε μια νάιλον σακούλα.
Το παιδί και η γυναίκα μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.