ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: 4χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση… αλκοόλ

Η ζωή της μικρής δεν διατρέχει κίνδυνο

Ηράκλειο: 4χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση… αλκοόλ

Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης, κατέληξε το βράδυ της Τετάρτης ένα 4χρονο κοριτσάκι, το οποόπ κάτι υπό αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες κατανάλωσε αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τους γιατρούς να την παρακολουθούν όλο το βράδυ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, πώς το παιδί κατανάλωσε το αλκοόλ. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αστυνομία, που θα προσπαθήσει μέσα στη μέρα να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η ζωή της μικρής δεν διατρέχει κίνδυνο και πλέον το βάρος θα δοθεί στα όσα έγιναν μέχρι το παιδί να βρεθεί σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Βενιζέλειο, το κορίτσι υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 4χρονο παιδί είχε επικοινωνία με το περιβάλλον και όλες οι εξετάσεις που έκανε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Το κοριτσάκι έλαβε εξιτήριο το πρωί και πλέον παρακολουθείται κατ’ οίκον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.