ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηράκλειο: 50χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με μαχαίρι 8 εκατοστών στη ζώνη του

Ο Γάλλος ήταν συνεργάσιμος και μάλιστα είπε πως ήρθε από τη Λυών φορώντας την ίδια ζώνη

Ηράκλειο: 50χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με μαχαίρι 8 εκατοστών στη ζώνη του

Η ασφάλεια του αεροδρομίου Ηρακλείου Κρήτης «Νίκος Καζαντζάκης» κατά τη διάρκεια ελέγχου εντόπισε έναν 50χρονο Γάλλο που προσπάθησε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό της Λυών στη Γαλλία έχοντας πάνω στη ζώνη του μαχαίρι 8 εκατοστών.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα ζευγάρι Γάλλων που σήμερα, Σάββατο 30/9, το μεσημέρι θα πετούσε για την Λυών. Η ασφάλεια του αεροδρομίου, κατά τον συνηθισμένο έλεγχο, παρατήρησε κάτι παράξενο στην αγκράφα της ζώνης του 50χρονου και τον σταμάτησε.

Μέσα στην αγκράφα κρυβόταν ένα πριονωτό μαχαίρι 8 εκατοστών, το οποίο έγινε αντιληπτό κατά τη διέλευση της ζώνης από το ακτινοσκοπικό μηχάνημα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο 50χρονος Γάλλος ήταν συνεργάσιμος και μάλιστα είπε πως ήρθε από τη Λυών φορώντας την ίδια ζώνη, χωρίς να τον σταματήσει κανένας (!), γιατί δεν έγινε αντιληπτό από τους εργαζόμενους στην ασφάλεια του αεροδρομίου της Λυών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αστυνομία του αεροδρομίου Ηρακλείου προχώρησε αμέσως σε ερωτήσεις, αλλά πείστηκε πως δεν υπήρχε δόλος, κράτησαν τη ζώνη, αλλά τον ίδιο τον άφησαν να φύγει για Λυών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.