
Την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του φέρεται να πήρε το απόγευμα της Κυριακής (22/6) ένας 52χρονος άνδρας από το Ηράκλειο, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα τον τραυμάτισε ελαφρά στη γνάθο, καθώς τον βρήκε ξώφαλτσα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται στην ΩΡΛ Κλινική, σε σταθερή κατάσταση.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα σημειώθηκε αντίστοιχο περιστατικό στην Κίσσαμο Χανίων, όπου ένας άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.