ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηράκλειο: 53χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του σε ξενοδοχείο και εξαφανίστηκε

Και οι δύο εργάζονται στο ξενοδοχείο

Ηράκλειο: 53χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του σε ξενοδοχείο και εξαφανίστηκε

Δεν περνάει μέρα που να μην απασχοληθούν με κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Κρήτη. Τις τελευταίες ημέρες αναζητούν έναν 53χρονο που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την αλλοδαπή σύντροφό του μέσα σε ένα ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Το επεισόδιο έγινε την περασμένη Πέμπτη στον χώρο του ξενοδοχείου στον οποίο εργάζονται τόσο ο Έλληνας δράστης, όσο και η 28χρονη από την Βρετανία που ήρθε στην Κρήτη να εργαστεί για την καλοκαιρινή σεζόν. Το ζευγάρι φέρεται να καυγάδισε έντονα και ο άνδρας δεν δίστασε να σηκώσει χέρι και να χτυπήσει τη νεαρή γυναίκα στο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά την επίθεση, η 28χρονη Βρετανίδα πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον δράστη υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 53χρονου, ο οποίος όμως είχε εξαφανιστεί και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.