ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Ανησυχία για βλάβες στον εγκέφαλο της 17χρονης που έπαθε αλλεργικό σοκ

«Το παιδί είναι διασωληνωμένο και σε μια κατάσταση που είναι σταθεροποιημένη όσον αφορά τις ζωτικές λειτουργίες»

Ηράκλειο: Ανησυχία για βλάβες στον εγκέφαλο της 17χρονης που έπαθε αλλεργικό σοκ

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη μαθήτρια η οποία υπέστη αλλεργικό σοκ στο Ηράκλειο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Εχει υποστεί βλάβες στον εγκέφαλο.

Η 17χρονη συμμετείχε σε σχολική εκδρομή στο Ηράκλειο και το πρωί της Κυριακής υπέστη, μετά από κατανάλωση κάποιας τροφής, αλλεργικό σοκ και αμέσως μετά ανακοπή και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ο ίδιος ενημερώθηκε ότι το 17χρονο κορίτσι, που γνώριζε ότι είχε αλλεργία, διέθετε μαζί του και έκανε ένεση αδρεναλίνης, ωστόσο βρέθηκε από συμμαθήτριές του αναίσθητο μέσα στο δωμάτιο που διέμενε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το παιδί είναι διασωληνωμένο και σε μια κατάσταση που είναι σταθεροποιημένη όσον αφορά τις ζωτικές λειτουργίες. Ο εγκέφαλος όμως έχει σημεία, και κλινικά και από την απεικόνιση, ότι έχει υποστεί βλάβες σοβαρές από την ανοξαιμία μετά την ανακοπή» ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ανέστης Κιούλπαλης, που ενημέρωσε και τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι έφτασαν στο Ηράκλειο το βράδυ της Κυριακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.