ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Απολογείται σήμερα από το νοσοκομείο ο 35χρονος φυγόποινος που άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στο Γάζι

Θα απολογηθεί για τις πράξεις που του αποδίδονται, παρουσία της συνηγόρου υπεράσπισής του

Ηράκλειο: Απολογείται σήμερα από το νοσοκομείο ο 35χρονος φυγόποινος που άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στο Γάζι

Εντός της ημέρας απολογείται ο 35χρονος φυγόποινος, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (14/2) άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών που επιχείρησαν να τον συλλάβουν, στο κέντρο του Γαζίου Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Ο δράστης παραμένει φρουρούμενος για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, χωρίς να διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Εκεί αναμένεται να μεταβεί σήμερα το μεσημέρι η ανακρίτρια Ηρακλείου, προκειμένου να λάβει χώρα η διαδικασία της απολογίας του 35χρονου πιστολέρο.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του συλληφθέντα με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, εκτός των άλλων, ο 35χρονος κατηγορείται και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων αλλά και περί ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα απολογηθεί για τις πράξεις που του αποδίδονται, παρουσία της συνηγόρου υπεράσπισής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.