Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση πυροβολισμών σε μάντρα οικοδομικών υλικών – Δικογραφία σε βάρος 37χρονου

Είχε προηγηθεί καβγάς με συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της μάντρας

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση πυροβολισμών σε μάντρα οικοδομικών υλικών – Δικογραφία σε βάρος 37χρονου

Ένας άνδρας 37 ετών φέρεται να είναι ο δράστης των πυροβολισμών εναντίον μάντρας οικοδομικών υλικών το πρωί της περασμένης Κυριακής στο Ηράκλειο.

Η αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ηρακλείου εξιχνίασαν την υπόθεση ταυτοποιώντας τον δράστη, ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ εναντίον της επιχείρησης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε προηγηθεί καβγάς με συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της μάντρας.

Σε βάρος του 37χρονου, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίζεται δικογραφία.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Κυριακής, 9 Απριλίου. Αγροτικό αυτοκίνητο, γύρω στις 8.30 το πρωί, σταμάτησε έξω από την επιχείρηση και, όπως είχε καταγγελθεί, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτό άνοιξαν πυρ κατά της μάντρας και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν, ωστόσο, θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς οι αστυνομικοί είχαν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό, όπου είχαν καταγραφεί οι κινήσεις του οχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.