ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση κτηρίου που βρισκόταν σε κατάληψη για 20 χρόνια

Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο, υπό τον φόβο επεισοδίων

Ηράκλειο: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση κτηρίου που βρισκόταν σε κατάληψη για 20 χρόνια

Εκκενώθηκε το κτήριο του Ευαγγελισμού, που τελούσε υπό κατάληψη εδώ και 20 χρόνια μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησε η αστυνομία νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με το creta24.gr, το κτήριο της οδού Θεοτοκοπούλου εκκενώθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που παραμένουν περιμετρικά του σημείου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητήθηκαν ενισχύσει και από άλλους νομούς, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Η επιχείρηση βρισκόταν εδώ και καιρό στα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο των εκκενώσεων των υπό κατάληψη κτηρίων που γίνονται πανελλαδικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την αστυνομία ο χώρος αποτελούσε ορμητήριο για παράνομες δραστηριότητες, όμως υπάρχουν και αντίθετες απόψεις σύμφωνα με τις οποίες το κτίριο λειτουργούσε ως χώρος επικοινωνίας, πολιτικής και πολιτιστικής έκφρασης αφού πραγματοποιούνταν εκδηλώσεις όπως προβολές ταινιών, συζητήσεις αλλά και συναυλίες και θεατρικά, ενώ στο κτίριο διέμεναν αρκετά άτομα, κυρίως νεαρά, πολλά εκ των οποίων φοιτητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.