ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: ΙΧ χτύπησε ένα δίκυκλο – Εγκατέλειψε το σημείο και άφησε το θύμα αβοήθητο!

Οι αρχές συλλέγουν πληροφορίες προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του ασυνείδητου

Ηράκλειο: ΙΧ χτύπησε ένα δίκυκλο – Εγκατέλειψε το σημείο και άφησε το θύμα αβοήθητο!

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη του θύματος, απασχολεί την Τροχαία και την Αστυνομία στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας και εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας αβοήθητο το θύμα! Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα (18/8) στη Χερσόνησο.

Από την πτώση του στο οδόστρωμα ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές συλλέγουν πληροφορίες από το σημείο του συμβάντος προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του ασυνείδητου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.