ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: «Καμπάνα» πάνω από 50.000 ευρώ σε 26χρονο και 21χρονο που κρέμασαν σκύλο σε στάνη

Οι δύο νεαροί είχαν μπει στη στάνη για να κλέψουν δύο κατσίκες

Ηράκλειο: «Καμπάνα» πάνω από 50.000 ευρώ σε 26χρονο και 21χρονο που κρέμασαν σκύλο σε στάνη

Αντιμέτωποι με βαρύ πρόστιμο αλλά και κακουργηματική δίωξη για την απάνθρωπη θανάτωση σκυλιού στο Μονοφάτσι θα βρεθούν οι δύο νεαροί ζωοκλέφτες οι οποίοι την περασμένη Πέμπτη δεν δίστασαν να κρεμάσουν το τετράποδο στο ποιμνιστάσιο στο οποίο είχαν μπει για να κλέψουν δύο κατσίκες.

Σύμφωνα με το cretalive.gr οι δύο νεαροί, ηλικίας 26 και 21 ετών, πέρασαν ένα σκοινί στο λαιμό του σκυλιού, το κρέμασαν από μια σιδερένια δοκό και έμειναν να το παρακολουθούν να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Σε βάρος των δύο επιβλήθηκε βαρύτατο πρόστιμο που ξεπερνά τις 50.000 ευρώ, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαβιβαστεί η δικογραφία που αφορά και σε κακουργηματική δίωξη για τη θανάτωση του σκυλιού με τους δύο νεαρούς να εξακολουθούν να κρύβονται.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη τη νύχτα της 17ης προς 18ης Ιανουαρίου όταν οι δύο δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο σε περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και αφαίρεσαν δύο κατσίκες, πέντε μεταλλικές σκάφες (ταΐστρες) και στη συνέχεια κακοποίησαν θανάσιμα το σκυλί που βρισκόταν στον χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο βασανιστικός θάνατος του σκύλου έχει καταγραφεί από την κάμερα που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστασίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.