ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηράκλειο: Ξέσπασμα της συζύγου του 50χρονου που πέθανε από πτώση δέντρου – «Ήταν δολοφονία αυτό που έγινε»

«Ο άνθρωπός μου δεν θα ξαναδεί τα παιδιά του, είναι τρομερό αυτό το πράγμα»

Ηράκλειο: Ξέσπασμα της συζύγου του 50χρονου που πέθανε από πτώση δέντρου – «Ήταν δολοφονία αυτό που έγινε»

Ένα μήνα περίπου μετά τον αιφνίδιο και τραγικό θάνατο του 50χρονου από πτώση δέντρου στο Ηράκλειο Κρήτης, η σύζυγός του δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και ξεσπά.

O άνδρας πήρε το μηχανάκι του για μία εξωτερική δουλειά, όταν το δέντρο έπεσε ξαφνικά πάνω του, κόβοντάς του το νήμα της ζωής.

«Ήθελε να πάει να αλλάξει κάποια ρούχα που δεν ταίριαζαν στο νούμερό του. Μου το είπε, έφυγε και δεν ξαναγύρισε στο σπίτι του.

Στην αρχή δεν το πίστευα. Μετά σκεφτόμουν πώς θα το πω στα παιδιά και στους συγγενείς… Αυτές οι ώρες ήταν πολύ συνταρακτικές. Ο άνθρωπός μου δεν θα ξαναδεί τα παιδιά του, είναι τρομερό αυτό το πράγμα» ανέφερε η σύζυγος του 50χρονου.

«Το δέντρο ήταν σάπιο. Φάνηκε ότι ήταν σάπιο. Δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο, γιατί δεν πέφτουν τα δέντρα από μόνα τους» πρόσθεσε.

«Μου έλεγε ότι εμείς δεν ζήσαμε όπως έπρεπε να ζήσουμε ως ζευγάρι και τώρα πρέπει να ζήσουμε. Το τελευταίο διάστημα δεν καθόμασταν στο σπίτι. Βγαίναμε, κάναμε βόλτες… Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι του στέρησαν την οικογένειά του», είπε συγκινημένη η σύζυγός του 50χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου, ότι έπεσε ένα δέντρο πάνω του και τον σκότωσε. Δεν μπορώ να το σκεφτώ αυτό. Ζητώ δικαίωση. Χαρακτηρίζω δολοφονία αυτό που έγινε. Είναι δυνατόν να πέφτουν έστι τα δέντρα στο κέντρο της πόλης; Κάποιοι φταίνε γι΄ αυτό που έγινε», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.