ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ηράκλειο: «Μαϊμού» λογιστής εξαπάτησε μητέρα και κόρη

Απέσπασε συνολικά 10.000 ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο γυναικών

Ηράκλειο: «Μαϊμού» λογιστής εξαπάτησε μητέρα και κόρη

Δύο μέλη της ίδιας οικογένειας κατάφερε να εξαπατήσει μέσα σε λίγη ώρα ένας αδίστακτος απατεώνας, ο οποίος τηλεφώνησε στο σπίτι της στο Ηράκλειο και μίλησε αρχικά με τη μητέρα. Αφού την έπεισε ότι είναι ο… λογιστής τους, της σέρβιρε το παραμύθι ότι κάποιο συγγενικό της πρόσωπο δικαιούται επίδομα.

Η γυναίκα δεν υποψιάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα, καθώς αυτό τον καιρό μοιράζονται διάφορα επιδόματα στους πολίτες. Έτσι, του έδωσε τον αριθμό της κάρτας ανάληψης και το ΡΙΝ της, δήθεν για να κάνει κατάθεση στον λογαριασμό της. Όμως, δεν είδε να κατατίθεται το ποσό που της είπε και έβαλε την κόρη της να καλέσει τον «λογιστή» στον αριθμό από τον οποίο είχε κάνει την κλήση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν η νεότερη γυναίκα μίλησε μαζί του, εκείνος την «ψάρεψε» για να δει αν είχε και στον δικό της λογαριασμό χρήματα και την έπεισε να του δώσει τα προσωπικά της στοιχεία. Με τον τρόπο αυτόν, ο απατεώνας μετέφερε 6.000 ευρώ από τον λογαριασμό της μητέρας και 4.000 ευρώ από αυτόν της κόρης! Οι δυο γυναίκες υπέβαλαν καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου και στην τράπεζα, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστεί ο κάτοχος του λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκαν τα δυο ποσά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.