ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Νεαρός τα έκανε «γυαλιά καρφιά» γιατί η 18χρονη σύζυγός του πήγε μόνη σε γυναικολόγο

Από το δυνατό χτύπημα τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια

Ηράκλειο: Νεαρός τα έκανε «γυαλιά καρφιά» γιατί η 18χρονη σύζυγός του πήγε μόνη σε γυναικολόγο

Ο… γυναικολόγος φαίνεται ότι ήταν η αιτία για τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε νεαρό ζευγάρι με αποτέλεσμα ο άνδρας να σπάσει τζαμαρία και να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν ο 25χρονος άνδρας, με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, έμαθε ότι η 18χρονη γυναίκα του επισκέφθηκε γυναικολόγο, για να μάθει αν είναι έγκυος.

Η επίσκεψη της 18χρονης στον γιατρό έγινε χωρίς να το γνωρίζει ο νεαρός σύζυγος με αποτέλεσμα, μόλις το έμαθε, να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Θερίσου με τον άνδρα να χτυπάει με δύναμη την τζαμαρία σε είσοδο πολυκατοικίας και να τραυματίζεται σοβαρά στα χέρια. Η υλική ζημιά στην τζαμαρία ανέρχεται περίπου στα 500 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 25χρονο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα αστυνομικοί του Α’ ΑΤ Ηρακλείου, που βρέθηκαν στην περιοχή, ερεύνησαν την υπόθεση και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα έγιναν για την επίσκεψη στο γυναικολόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.