ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 92χρονης που πέθανε μετά από κατανάλωση καθαριστικού σε γηροκομείο

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί ο 53χρονος ιδιοκτήτης της μονάδας, η υπεύθυνη βάρδιας, και μία 23χρονη νοσοκόμα

Ηράκλειο: Ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 92χρονης που πέθανε μετά από κατανάλωση καθαριστικού σε γηροκομείο

Μετά τις τρεις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν σε γηροκομείο Ηρακλείου, όπου 92χρονη έχασε την ζωή της μετά από κατανάλωση καθαριστικού αντί για νερό, ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για το συμβάν.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, ο 53χρονος ιδιοκτήτης της μονάδας, η υπεύθυνη βάρδιας, 28 ετών αλλά και η 23χρονη νοσοκόμα που φέρεται να έδωσε κατά λάθος το μπουκάλι με το καθαριστικό στην άτυχη γυναίκα, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέας μετά την σύλληψή τους.

Και οι τρεις στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ την έρευνα που διέταξε ο Εισαγγελέας θα διενεργήσει το 1ο Αστυνομικό Τμήμα, που ανέλαβε εξ’ αρχής την σχετική προανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως γράψαμε, όλα έγιναν την Δευτέρα το πρωί όταν η ηλικιωμένη έπαιρνε το πρωινό της και φέρεται να ζήτησε νερό.

Η νοσοκόμα που της πήγε και το πρωινό, φέρεται να της έδωσε ένα μπουκάλι, το οποίο άνοιξε μπροστά της.

Η γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, έπινε για αρκετή ώρα – περίπου ένα 20λεπτο – από το περιεχόμενο του μπουκαλιού, όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς όπως προκύπτει από την προανάκριση η 92χρονη είχε άνοια.

Η ηλικιωμένη λίγο μετά ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο γηροκομείο αμέσως αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, με δεδομένο ότι μύρισαν και το μπουκάλι από το οποίο ήπιε η άτυχη γυναίκα. Άμεσα τις πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ, ωστόσο για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.