ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ηράκλειο: Στην εντατική μητέρα που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με την κόρη της

Οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητό τους με συνέπεια να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Ηράκλειο: Στην εντατική μητέρα που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με την κόρη της

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, νοσηλεύεται η 75χρονη γυναίκα που πριν από λίγες ημέρες τραυματίστηκε στο δρόμο από Κνωσό προς Σπήλια, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του.

Μαζί της στο όχημα επέβαινε και η 45χρονη κόρη της η οποία νοσηλεύεται επίσης τραυματισμένη στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζελείου.

Οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητό τους με συνέπεια να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Η 75χρονη τραυματίστηκε πιο σοβαρά και κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί στην ΜΕΘ, σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου, Κώστα Τερζάκη.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε νωρίτερα το πρωί ο οδηγός μίας μηχανής έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε επί του ΒΟΑΚ στο ύψος των Νωπηγείων του Δήμου Κισσάμου όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε ο 45χρονος εξετράπη της πορείας της.

Ο οδηγός βρέθηκε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε επί τόπου και τον σύμφωνα με πληροφορίες, τον παρέλαβε σε καλή κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.