ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 10χρονος ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με μηχανή

Τραυματίστηκε και ένας μοτοσικλετιστής

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 10χρονος ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με μηχανή

Δύο άτομα, μεταξύ αυτών και ένα παιδί νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες νωρίς το βράδυ σε περιοχή του Ηρακλείου όταν μία μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας 27χρονος άνδρας συγκρούστηκε με ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ένα 10χρονο παιδί.

Από την σύγκρουση και οι δύο αναβάτες έπεσαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον νεαρό και τον ανήλικο και τους μετέφερε στο Βενιζέλειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους από τα τραύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.