ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα δύο Αιγύπτιοι διακινητές παράνομων αλλοδαπών

Οι 30 παράνομοι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα δύο Αιγύπτιοι διακινητές παράνομων αλλοδαπών

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου θα οδηγηθούν σήμερα (25/9) οι δύο Αιγύπτιοι που φέρονται ως οι διακινητές 30 παράνομων αλλοδαπών.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 27 ετών, κατηγορούνται για παράβαση παράνομη είσοδο στη χώρα, διευκόλυνση παράνομης εισόδου, συναυτουργία, έκθεση σε κίνδυνο και σύσταση συμμορίας, ως διακινητές των υπολοίπων.

Οι 30 μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου φιλοξενούνται προσωρινά στην αίθουσα του Συνδέσμου Λιμενεργατών.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για Παλαιστίνιους, Σύρους και Αιγύπτιους που είχαν αποπλεύσει από τις ακτές του Τομπρούκ της Λιβύης με προορισμό την Ιταλία. Το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν, μια ξύλινη λέμβος, εντοπίστηκε άδεια σε απόσταση 2 ναυτικών μιλίων από τα Μάταλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σκάφος κατασχέθηκε. Η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων διερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής των συλληφθέντων και σε άλλες υποθέσεις και συνεργασίας τους με μέλη οργανωμένων κυκλωμάτων με ίδιες ή παρόμοιες εγκληματικές δραστηριότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.