ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Ηράκλειο: Σύλληψη 25χρονου Σύρου και 18χρονης Ελληνίδας για διακίνηση χασίς

Τους ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού

Ηράκλειο: Σύλληψη 25χρονου Σύρου και 18χρονης Ελληνίδας για διακίνηση χασίς

Ζευγάρι στο Ηράκλειο, ένας 25χρονος Σύρος και μια 18χρονη Ελληνίδα, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές καθώς είχαν στην κατοχή τους σημαντικές ποσότητες χασίς και τις διακινούσαν στην περιοχή.

Επιχείρηση που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν οδήγησε στη σύλληψη του ζευγαριού.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, το απόγευμα της Τετάρτης, εντοπίστηκαν ο 25χρονος από τη Συρία και η 18χρονη Ελληνίδα σύντροφός του που μένει μαζί του στο σπίτι του και συνελήφθησαν καθώς, κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 64,7 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή “σοκολάτας” και άλλες έξι συσκευασίες με 52,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν, ακόμη, 300 ευρώ προερχόμενα από τις αγοραπωλησίες, μια ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.